U četvrtak 23. maja Dinamik igra 8. Kolo Superlige Srbije protiv ekipe Partizan. Utakmica sa početkom u 18.00 časova biće odigrana u Sportskom centru Master u Zemunu.

Dinamik će imati priliku da ostvari četvrtu pobedu u nizu i ostane u borbi za drugo mesto u grupi B.


Centar Dinamika Đoko Šalić izneo je očekivanja pred utakmicu sa svojim bivšim klubom:
– Čeka nas zanimljiva i zahtevna utakmica protiv Partizana. Oni su pokazali da su najbolji tim u našoj grupi, pobedivši sve utakmice relativno lako. Mi ćemo se pripremiti da maksimalno otežamo meč protivniku i da u četvrtak pokušamo da nastavimo svoj pobednički niz.

Trener Dinamika Miro Alilović je izjavio:

– Očekuje nas težak meč protiv najjače ekipe u našoj grupi, ali se za njega pripremamo kao za svaku drugu utakmicu. Cilj nam je da kroz Superligu dovedemo našu igru na što viši nivo i da prikažemo borbenost i koncentraciju. Protiv Partizana očekujte širu rotaciju nego na prethodnim utakmicama, jer želim da dam šansu najmlađim igračima da osete kako je igrati protiv velikih timova.

Dinamik i ovu utakmicu igra oslabljen bez standardnih prvotimaca Glišića, Vulikića i Savkovića koji će odsustvovati zbog povreda.

Utakmica u Hali Master imaće humanitarni karakter jer će sav prihod od prodatih ulaznica biti prosleđen organizaciji UNICEF i njihovom projektu inkluzivnih igrališta za decu sa posebnim potrebama. Ulaznice će biti u prodaji na blagajni sportskog centra Master od 16 časova po ceni od 400 dinara za tribine i 800 dinara za parter.