0
Košarka

FOTO: KS Srbije

HRVATI TVRDE: Nakić na korak od Srbije, Hrvatskoj ga kradu Danilović i Đorđević

Objavljeno: 22.05.19 u 11:47

Košarkaški klub Real iz Madrida u svojim redovima ima bisere evropske košarke,a jedan od njih mogao bi da zaigra za našu zemlju

Najtalentovanijij igrač juniorske selekcije Reala Mario Nakić na putu je da odabere Srbiju kao reprezentaciju čiji će dres nositi, ispred Hrvatske i Španije.

U razgovoru za Indeks selektor Hrvatske Veljko Mršić rekao je da je u razgovoru sa Ivom Nakićem, ocem talentovanog košarkaša dobio informaciju da će Mario odabrati dres Srbije.

Rekao mi je da Mario još nije ništa odlučio, ali da je ipak bliže igranju za Srbiju, s obzirom da je rođen u Beogradu. Tamo su mu porodica i prijatelji, za Hrvatsku ga vežu samo letovanja. U kontakt s njim stupio je selektor Srbije Saša Đorđević, kao i predsednik KSS Predrag Danilović, lobiraju da Mario odabere Srbiju. Mi se moramo što pre naći sa momkom kako bismo ga ubedili da odabere Hrvatsku, rekao je Mršić.

Mario Nakić istakao je da je odlučio pod čijom zastavom će da igra, ali da još nije vreme da objavi.

– Ne mogu da odgovorim na to pitanje. Zabranili su mi iz Reala, naveo je on.

Mario Nakić je prošle nedelje vodio Real do titule šampiona na završnom turniru juniorske Evrolige, u finalu je protiv Mega Bemaksa (95:76) ubacio je 33 poena i uhvatio 10 skokova i proglašen za najboljeg igrača takmičenja.

FOTO:  STARSPORT 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter