1
Košarka

FOTO: Starsport

BOGDANOVA JAKA PORUKA JOKIĆU: Ja sam zbog reprezentacije umalo izgubio mesto u Sakramentu…

Objavljeno: 22.05.19 u 16:31

Šuter Sakramento Kingsa ipak veruje da će Jokić zaigrati u Kini na Mundobasketu.

Bogdanović, Bjelica, Teodosić i Marjanović su potvrdili svoje učešće ovog leta na Svetskom kupu za reprezentaciju Srbije, a čeka se još Nikola Jokić iz plejade naših asova u NBA ligi.

Dok se čeka njegov odgovor, jaku poruku mu je poslao Bogdan Bogdanović koji je istakao da je Jokić potreban nacionalnom timu.

“Ne znam da li će igrati, mislim da hoće, ne vidim razlog zašto da ne… Uvek sam za to ne treba nikoga siliti po principu ‘hej, moraš da igraš’. Trebalo bi čovek sam da odluči. Mislim da niko od naših ljudi ne razume do kraja koliko je teško vratiti se u tim posle reprezentativnih obaveza – rekao je Bogdanović.

Čak je podsetio da je on bio u slučnoj situaciji prošlog leta i zbog toga je umalo izgubio mesto među ‘kraljevima’.

– Eto, ja sam se povredio prošlog leta, malo izgubio poziciju u Sakramentu, može i nečija karijera da ode u drugom smeru. Da ja nisam mentalno jak, možda je moglo i meni da krene nizbrdo, pa da ne mogu nikad da se vratim na vrhunski nivo. Kada je reč o Joki konkretno, i on sâm zna da nam je potreban, znamo i svi mi da nam je potreban. Nadam se da će se odazvati pozivu, njegova je naravno konačna odluka, a mi smo tu da ga podržimo šta god da reši – poručio je Bogdanović u intervjuu koji je dao za ‘SportKlub’.

Mundobasket se igra od 31. avgusta ove godine u Kini.

0
0

1 Komentara

  1. Mozda ce da igra ali sada igra igricu sa svima nema hrabrosti da kaze jel zeli ili ne da igra za Srbiju ili mu ne daju u klubu bar bismo ga zbog toga postovali jer je bio hrabar,ovako kao kukavica izbegava konkretan odgovor.Sta da mu karijera nije dobra bez razmisljanja bi pristao jer bi ga Sale spremio za velika dostignuca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter