0
Košarka

Foto: Dinamik

KLS: Dinamik u „Velikom Parku“ za treću pobedu u nizu!

Objavljeno: 18.05.19 u 16:30

U nedelju 19. maja KK Dinamik Vip Pej igra 7. Kolo Superlige Srbije protiv ekipe Slobode iz Užica. Utakmica sa početkom u 17.00 časova biće odigrana u dvorani ‘Veliki Park’ u Užicu.

Dinamik će imati priliku da ostvari treću pobedu u nizu i popravi svoj dosadašnji skor u Superligi od tri pobede i tri poraza.

Najefikasniji igrač Dinamika u dosadašnjem toku takmičenja sa prosečno 12.3 poena, Dušan Kutlešić, izneo je svoja očekivanja.

– Utakmicu u Užicu dočekujemo u različitom raspoloženju, mi posle dve vezane pobede u Pazaru i u Beogradu protiv Tamiša, a naš domaćin posle nekoliko vezanih poraza, ali u nedelju kada počne utakmica sve to pada u vodu. Oni su mlad tim, igraju brzo i čvrsto, a ako tome dodamo i fantastičnu podršku koju dobijaju od navijača, ova utakmica će biti veliki izazov za nas. U ligaškom delu KLS smo poraženi u Užicu, sada ćemo nastupati oslabljeni jer Glišić i dalje nije spreman, a Savković, Vulikić i Žižić su odavno završili sezonu, tako da će biti jako teško pobediti. Bez obzira na sve, daćemo svoj maksimum da zaslužimo pobedu.

Trener Dinamika Miro Alilović je oprezan pred meč protiv Slobode.

– Očekuje nas vruće gostovanje na kom Užičani tradicionalno prave vruću atmosferu. Mi se spremamo kao za bilo koju drugu utakmicu do sada, stavljamo akcenat na jaku odbranu i skok, kao i na pametnu i nesebičnu igru u napadu. Imamo određenih zdravstvenih poteškoća, ali se ne obaziremo na to i jurićemo treću pobedu u nizu.

Foto: Dinamik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter