0
Košarka

KLUBOVI STOJE U RED ZA TEOV POTPIS: Teodosić imao šta da kaže o tome gde će nastaviti karijeru!

Objavljeno: 16.05.19 u 19:59

Jedna od glavnih košarkaških tema ovog leta jeste i ta gde će Miloš Teodosić da nastavi karijeru.

Nakon rastanka sa Los Anđeles Klipersima Teodosić je uzeo ‘odmor’ i stavio se u službu reprezentacije Srbije. U poslednjim danima glasno se govori o mogućem transferu u Virtus iz Bolonje, gde bi ga trenirao selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

– Ne bih pričao o imenima klubova. Prerano je. Ako pričamo o Evropi, prvenstva traju još dva meseca, NBA se i dalje igra… Razmišljam, ali sada konkretno koji bi to klub mogao da bude, ne. I Virtusu je ostalo da završi sezonu i svim ostalim klubovima. Videćemo, ima vremena, rekao je Teodosić, a prenosi Tanjug.

Iako je imao topao doček i na samom početku dosta atraktivnih poteza koji su ga brzo svrstali u atraktivnije košarkaše u NBA ligi povreda mu nije dala da u potpunosti pokaže raskošnu paletu talenta koji poseduje. Teodosić objašnjava šta je to nedostajalo za uspeh u NBA.

– Malo više zdravlja, možda malo više sreće. Da su se neke stvari poklopile, mislim da bi situacija bila drugačija. Bilo je to sjajno iskustvo za mene i to iskustvo ne bih menja ni za šta, bez obzir na načina na koji se završilo. Nijednog trenutka se nisam pokajao što sam otišao tamo. NBA je najbolja i najogranizovanija liga, bar od onih liga u kojima sam ja igrao. To je druga dimenzija igranja košarke. Svi oko tebe su posvećeni samo tebi, da tebi bude što bolje, rekao je Teodosić.

FOTO: STARSPORT 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter