0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Zvezda rutinski protiv Dunava za nastavak niza

Objavljeno: 15.05.19 u 21:36

Izabranici Milana Tomića stigli su do šeste uzastopne pobede u domaćem šampionatu.

U poslednjoj utakmici šestog kola, kada je Grupa A u pitanju crveno-beli su slavili rezultatom 91:65 (22:19, 23:13, 22:16, 24:17).

Dunav je na svom parketu dočekao aktuelnog šampiona, koji je bez mnogo muke opravdao ulogu favorita. Sa druge strane ekipa iz Starih Banovaca doživela je šesti poraz i jedina je bez pobede u dosadašnjem delu takmičenja. Od samog starta su gosti kontrolisali zbivanja na parketu, a tokom drugog perioda bilo je jasno u kom pravcu ide ova utakmica. Tokom tog dela igre gosti stižu do dvocirene prednosti, koja se u finišu povećavala.

Trener kluba sa Malog Kalemegdana Milan Tomić šansu je pružio svim igračima, a jedino se u strelce nije upisao Aleksa Radanov. Najedikasniji je bio Dejan Davidovac sa 19 poena, pet skokova i tri dodavanja. Njega je pratio Majkl Odžo koji je upisao dabl-dabl sa 14 poena i deset uhvaćenih lopti, dok su dvocifreni bili Faje sa 11 poena, odnosno Ognjen Dobrić koji je imao jedan manje od njega. U redovima Dunava Srđan Ivić je postigao 11 poena uz dva skoka, dok je Nikola Kovačević nanizao deset poena i uhvatio sedam lopti.

Ranije danas FMP je bio ubedljiv protiv Zlatibora i stigao je do rutinske pobede u Železniku rezultatom 95:50, a pobedu je upisao i Borac protiv ekipe OKK Beograda (89:81).

SUPERLIGA, 6. kolo – rezultati

Grupa A
FMP – Zlatibor 96:50
Borac – OKK Beograd 89:81
Dunav – Crvena zvezda 91:65

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter