0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ANDREA TRINKJERI: Mega ulazi jača! DEJAN MILOJEVIĆ: Partizan je favorit za titulu!

Objavljeno: 15.05.19 u 13:22

Derbi KLS Superlige Srbije igra se sutra u Beogradu gde Mega Bemaks dočekuje Partizan u 6. kolu ‘B’ grupe.

Trener Partizana Andrea Trinkjeri najavljuje težak meč i Megu koja će na parket izaći dosta jača u odnosu na meč iz prvog kola domaćeg takmičenja.

– Nova utakmica protiv Mege će biti sigurno drugačija u odnosu na onu koju smo odigrali u prvom kolu. Oni će biti kompletniji u odnosu na taj duel i verujem da će se truditi da odigraju čvrsto i agresivno po čitavom terenu. Mi moramo da odigramo na visokom nivou i da imamo visok nivo koncentracije u odbrani i napadu, ako želimo da dođemo do nove pobede – istakao je Andrea Trinkjeri.

Sa druge strane Dejan Milojević je Partizan stavio rame uz rame sa Crvenom zvezdom u borbi za titulu prvaka Srbije.

– Partizan je uz Crvenu zvezdu glavni favorit za titulu. Imaju veoma kvalitetan tim i sigurno je da nas očekuje težak meč. Mi smo posle poraza u prvom kolu podigli formu, vezali smo četiri pobede i dočekujemo crno-bele dobro raspoloženi. Na nama je da odigramo agresivno u odbrani i sa dobrom energijom, pa ćemo na kraju utakmice videti za šta će to biti dovoljno – poručio je Dejan Milojević.

Utakmica između Mege Bemaksa i Partizana igra se u četvrtak od 17.30 u dvorani ‘Mega Faktor’ u Braće Jerković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter