0
Evroliga

Dejan Radonjic Stefan Jovic Kosarkaska Liga Srbije KLS Crvena Zvezda - Partizan Maj 17. 2015. Beograd, Srbija, (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

RADONJIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA BAJERNOM: Bajezi – Dejan je bio vođa našeg putovanja!

Objavljeno: 14.05.19 u 11:45

Odlične igre u minhenskom Bajernu podigle su cenu crnogorskom stručnjaku.

Dejan Radonjić će i naredne sezone voditi bavarce. Upravo je tu informaciju na zvaničnom portalu potvrdio klub. Nekadašnji trener Crvene zvezde vodio je Bajern do domaće titule, a u Evroligi je ubeležio 14 pobeda u nizu.

– Kontinuitet je veoma važan u košarci, oduševljen sam poverenjem i time što ću biti u prilici da nastavim zajednički put sa Bajernom. Osećam se dobro u Minhenu i ovom velikom klubu. Želim da napredujemo zajedno. Sada je naš fokus u potpunosti usmeren ka plej-ofu, rekao je tim povodom Radonjić.

Zadovoljstvo nije krila ni uprava šampiona Nemačke.

– Ono što je naš tim učinio u ovoj sezoni bilo je nezamislivo za nemačke klubove. Fantastično su upravljali klubom kroz ovu izuzetno izazovnu sezonu u prvenstvu i Evroligi. Dejan Radonjić je bio vođa ovog neverovatnog putovanja i radujemo se daljoj stabilizaciji našeg kluba, poručio je Danijele Bajezi.

Bajern je prvi deo sezone u Bundesligi završio na ubedljivom prvom mestu sa skorom od 31 pobede i svega tri poraza. U četvrtfinalu će mu biti protivnik Leven Braunšvajg.

Foto: Starsport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter