0
Košarka

VELIKE REČI LARKINA: Micić ima velike šanse da ode u NBA, ako želi

Objavljeno: 13.05.19 u 18:41

Odlično poznaje Šejn Larkin i Vasilija Micića i dešavanja u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Samim tim njegove reči treba ozbiljno shvatiti.

Odličnu sezonu ima Larkin u dresu Efesa sa kojim je uspeo da se plasira na fajnal-for Evrolige. Američki plejmejker je u Evropu stigao 2016. godine kada ga je dovela Baskonija, zatim se vratio u NBA gde je odigrao još jednu sezonu, da bi 2018. pojačao Efes. Šejn Larkin je nosio dresove Dalas Meveriksa, Njujork Niksa, Bruklin Netsa i Boston Seltiksa osetio čari najjače lige na planeti i poručio – tamo bi mogao da se snađe i Micić!

Micić ima dobre šanse da ode u NBA ako to želi. Mislim da je samo pitanje njegove želje i šta hoće da postigne u karijeri. U NBA ligi je drugačije u odnosu na Evropu. Igrate po petnaestak minuta, ponekad ne dobijate loptu… Primarni posao nisu vam poeni, jer za to su zaduženi igrači poput Hardena ili Karija. Oni najčešće imaju loptu. Vasa je pokazao potencijal da igra na vrhunskom nivou još mnogo godina. Kažem, definitivnio ima talenat, karakteristike i sposobnost da igra u NBA, izjavio je Larkin

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter