0
Košarka

Boban Marjanovic Kosarka, Srbija - Nemacka, kvalifikacije za svetsko prvenstvo, Novi Sad, SPENS, 2.7.1018. Jul 2. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PREKO HILJADU NAVIJAČA REKLO SVOJE: Evo šta fanovi Filadelfije kažu povodom statusa Marjanovića u Filadelfiji!

Objavljeno: 13.05.19 u 22:30

Boban Marjanović je završio sezonu u polufinalu istične konferencije NBA lige nakon poraza od Toronto Reptorsa pogotkom Kavai Lenarda uz zvuk sirene. Nedugo potom, počele su, očekivano, priče o statusu igrača koji nose dres tima iz „grada bratske ljubavi“. 

Jedan od njih je i naš Boban Marjanović. Ovaj 30-godišnji gorostas među Sikserse je stigao iz LA Klipersa 6. februara, i od tad je u ligaškom delu sezone odigrao 22 meča uz 8.2 poena po utakmici, 5.1 skoka za skoro 14 minuta prosečno na parketu.

Kada je došlo doigravanje, Siksersi su se namerili na Bruklin (4-1), a potom na Toronto (3-4). Za to vreme naš reprezentativac je na parket izašao 11 puta, prosečno na parketu proveo 9.5 minuta uz 5.8 poena i 3.3 skoka po meču.

A kada je Lenard pogodio spomenuti šut, mediji su se gotovo istog trenutka fokusirali na narednu sezonu i šta bi ona mogla da donese. Jedno od najvećih pitanja, pre svega za ljubitelje košarke u Srbiji, jeste da li u ovoj ekipi ima mesta za Marjanovića?

I, prema prvim reakcijama navijača, čini se da itekako ima.

Naime, na sajtu NJ.com organizovana je anketa u okviru koje su ljubitelji košarke mogli da glasaju za to da li su za to da igrači koji su završili sezonu u dresu Filadelfije u njemu započnu i narednu, a pitanje za našeg Bobija proteklo je u znaku velike podrške bivšem košarkašu Crvene zvezde. Od čak 1.244 glasača, njih 847, što je 68,09 procenata, glasalo je za ostanak, dok bi Marjanoviću leđa volelo da vidi 397 navijača, što je 31,91 procenat.

A ovaj portal baziran u Nju Džersiju pod delom „Mi kažemo“ napisao je sledeće o Marjanoviću:

– Mi kažemo: Ostaje. Po pravoj ceni, naravno. Iako nije previše dobar defanzivac za plej-of, može da bude ekstremno efikasan u napadu u malim dozama. Ukoliko ne bi koštao previše i potpisao na jednu godinu, vredi ga sačuvati. Ukoliko potraživanja budu nerazumna iz bilo kog razloga, razići se, napisali su ljudi iz NJ-a.

Šta vi kažete?

Kakva je sudbina Bobana Marjanovića u Filadelfiji?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter