0
Košarka

TREĆA SREĆA: Lejkersi konačno pronašli trenera, u stručnom štabu i legendarni plej!

Objavljeno: 12.05.19 u 15:23

Nakon Luka Voltona Lejkersi su dugo tragali za novim trenerom, a čini se da su ga i pronašli.

Los Anđeles Tajms‘ navodi da je Frenk Vogel novi strateg ‘jezerdžija’. Sa klubom je potpisao ugovor na tri godine, a pomoćnik će mu biti legendarni plejmejker Džejson Kid.

Šest sezona proveo ja na klupi Indijane, dve kao trener Orlanda. Pejserse je u pet navrata odveo u doigravanje uz skor 250 pobeda i 181 poraza. Lejkersi su daleko od ‘šou tajm’ ere, već osam godina traje sušni period, a nije im ove sezone pomogao ni Lebron Džejms da se domognu doigravanja, sezonu su završili sa 37 pobeda.

U prethodnim danima dosta se govorilo da bi naredne sezone Džejms mogao da potraži novi klub, a upravo u nameri da ga zadrže ključnu ulogu igrao bi Džejson Kid koji je u dobrim odnosima sa ‘kraljem’, a od velike pomoći bio bi i u radu sa talentovanim plejmekerom Lonzom Bolom.

Vogel je bio treća želja Lejkersa, pre njega pokušali su da angažuju Montija Vilijamsa i Tajrona Lua, obojica su odbili ponudu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter