0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Jesmo favoriti, ali to moramo da dokažemo i na terenu!

Objavljeno: 11.05.19 u 10:55

Košarkaši Mega Bemaxa u nedelju od 12 časova nastavljaju takmičenje u Superligi kada će u hali „Mega Factory“ u Beogradu dočekati Tamiš u okviru 5. kola takmičenja.

Ulaz na meč će biti slobodan sa besplatnim kartama koje će moći da se preuzmu na ulazu hale od sat vremena pre pa do početka utakmice.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da je potrebno da Mega ponovi igru i zalaganje iz prethodne dve utakmice:

– U nedelju nas očekuje utakmica protiv Tamiša u kojoj smo sigurno apsolutni favoriti, ali to moramo i da dokažemo na terenu. Potrebno je da protivnika uvedemo što brže u ritam koji nama odgovara kako bi izbegli eventualnu neizvesnu završnicu. Ukoliko ponovimo igru i zalaganje iz prethodne dve utakmice, verujem da ćemo doći do pobede i tako u dobrom raspoloženju dočekati nastavak borbe za plej-of – izjavio je Milojević.

Posle 4 odigrana kola Superlige, Mega Bemax ima 3 pobede i 1 poraz dok Tamiš ima skor 2-2. U poslednjem kolu Mega je slavila na gostovanju protiv Dinamika sa 85:102 dok je Tamiš pobedio Slobodu sa 90:77.

Krilni centar Mege Nikola Mišković je istakao da ekipa igra sve bolje i bolje:

– Ekipi je trebalo malo vremena da se uklopi. Posle teške utakmice protiv Novog Pazara usledile su dve dobre, igramo sve bolje i bolje. Potrebno je da nastavimo u ovakvom ritmu, kako bi spremni i u dobrom raspoloženju dočekali izazove koji nam slede. Sada smo fokusirani na utakmicu protiv Tamiša i ukoliko odigramo na našem nivou, verujem da ćemo zabeležiti pobedu – izjavio je Mišković.

Utakmica 5. kola Superlige između Mega Bemaxa i Tamiša je zakazana za nedelju 12. maj od 12 časova u hali „Mega Factory“ u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter