0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI: Gnjavili smo se u napadu! Gagić: Ovo je bio nezgodan teren!

Objavljeno: 10.05.19 u 21:26

Partizan NIS je na gostovanju u Novom Pazaru savladao istoimeni tim rezultatom 66:81 (23:22, 13:22, 15:16, 15:21)

Na konferenciji za medije, trener ‘Parnog valjka’, Andrea Trinkijeri je izjavio da teren u Pazaru nije lak ni za koga.

Želim da čestitam Oliveru Popoviću na pravoj, tvrdoj, poštenoj partiji. Mislio sam da će tako biti i baš tako je bilo. Oni su pogađali teške šuteve, ali kada imaš veliku motivaciju i ovakav ambijent to se zna desiti. Mi smo trebali samo da budemo malo strpljivi i da sačekamo da teški šutevi prestanu ulaziti u koš. Problem je i što mi nismo pogodili ništa, zato smo se malo više gnjavili u napadu nego što smo trebali. Ipak, nije ovo lak teren ni za koga, poručio je Trinkijeri.

Centar crno-belih, Đorđe Gagić je nakon utakmice sa dozom poštovanja govorio o Pazarcima.

– Pre svega da se zahvalim igračima Novog Pazara na fer borbi. Od prvog moomenta su ušli u meč jako oštro i borili se do poslednjeg momenta. Nije bila nimalo laka utakmica, ovo je jako nezgodan gostujući teren, imaju dobru podršku domaće publike. Mi smo se kroz utakmicu borili da odbranom postavimo stvari onako kako smo želeli i da utakmicu privedemo kraju, istakao je Gagić.

Već u nedelju, Partizan NIS igra meč 5. kola Superlige Srbije, kada se u Užicu sastaje sa ekipom Slobode.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter