2
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’: Ništa od Turaka i Rusa – srpski trener ‘krade’ Miloša Teodosića?!

Objavljeno: 08.05.19 u 15:30

Mada su svetski mediji nakon epizode u NBA Teodosića već preselili u neki od ruskih ili turskih timova, uključio se još jedan.

I to italijanski, koji je pre samo nekoliko dana postao šampion FIBA Lige šampiona.

Naravno, radi se o Virtus Bolonji kako saznaje ‘Sportando’. Osvajač Lige šampiona će pokušati da iskoristi prednost koji ima u odnosu na sve druge klubove koji žele Teodosića, a to je Aleksandar Đorđević. Navodno, u Bolonji ne kriju da su uspostavili kontakt sa košarkašem i agentom i tako dali do znanja da su veoma zainteresovani za Teodosića.

Đorđević i Teodosić bi onda sarađivali i na klupskom, pored reprezentativnog plana, što bi svakako bilo zanimljivo za gledanje.

Plejmejker je rođen u Valjevu, a profesionalnu karijeru počeo je u Železniku igrajući za FMP. Igrao je potom za Olimpijakos i CSKA dok 2017. nije otišao u NBA i tamo proveo sezonu i po. Klipersi su prekinuli saradnju sa Milošem Teodosićem, a on je potom odlučio da do kraja sezone ne pojača nijedan tim.

0
0

2 Komentara

  1. Eto koliko su Žabari ljigavi,juče pričaju kako bolje prvi u fiba ligi nego 10-ti u Evroligi,kako štede a ovamo najskupljeg pleja.Evroliga,pa ko ih zvao?,kiselo grožđe…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter