0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘NISAM UBIO JANKOVIĆA, NE BRINITE’: Andrea Trinkijeri u mnogo boljem raspoloženju posle ubedljivog trijumfa

Objavljeno: 05.05.19 u 23:26

Trener Partizana bio je daleko zadovoljniji pristupom i igrom svojih pulena protiv Dinamika, nego pre tri dana protiv Tamiša.

Tada su Pančevci propisno namučili crno-bele, koji su do trijumfa stigli tek u poslednjim sekundama meča. Nakon susreta je Trinkijeri bio besan na konferenciji i izjavio da su igrači osramotili Partizan i da ‘to nije zaje*ancija’.

‘Povišen ton’ očigledno je imao efekta na Partizanove igrače koji su protiv Dinamika bili mnogo ubedljiviji i slavili su trijumf sa 96:58.

– Videli smo dva lica našeg tima, protiv Tamiša i večeras. Pristup, koncentracija, odbrana – kad to imaš mogu da igraju mladi igrači i mogu dobro da igraju – objasnio je Andrea Trinkijeri.

Novinare je zanimalo šta je sa Stefanom Jankovićem, koji nije uopšte bio u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ večeras.

– Ne znam. Videćete ga opet, ne brinite se. Nisam ga ubio – nasmejao se Italijan.

Posle tri uvodne utakmice crno-belih na svom parketu, slede dva vezana gostovanja, protiv Slobode i Novog Pazara.

– Biće kompletno drugačije, drugačija atmosfera. Upravo sam to rekao igračima to na sastanku. Biće zanimljivo. Prvi put ću ići u Užice i Novi Pazar – zaključio je Trinkijeri.

Novajlija u timu Vasilije Pušica bio je zadovoljan dobro odrađenim poslom.

– MIslim da smo odigrali veoma kvalitetno od početka do samog kraja. Ušli smo u utakmicu sa dobrim pristupom, mnogo ozbiljnije nego što je to bilo pre tri dana protiv Tamiša. Celu utakmicu smo kontrolisali rezultatski i na kraju su svi idobili šansu da igraju i pokažu šta znaju – poručio je Pušica.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter