0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

MELOUN: Nikola je naš najbolji igrač, ubeđivao sam ga da nije umoran

Objavljeno: 04.05.19 u 14:37

Nakon treće utakmica protiv Portlanda (2:1 u seriji) trener Denvera je istakao da ja svestan da ne bi trebalo da toliko forsira Nikolu Jokića.

Nagetsi su poraženi u trečem duelu Trejlblejzersa (140:137) i tako izgubili ‘brejk’.

Nikola Jokić kroz četiri produžetka, odigrao je 65 minuta i stigao do tripl-dabla.

– Bilo je dosta uspona i padova i normalno je da niste zadovoljni kada utakmicu izgubite posle četiri produžetka. Ponosan sam na svoje igrače, ova utakmica je bila pravi klasik, rekao je Meloun.

Potom se strateg Nagetsa osvrnuo i na partiju srpskog centra.

Nikola je odigrao 65 minuta, to je ludo, ne mogu to da mu radim, previše je minuta. Pravili smo dosta grešaka, ali je ovo bila sjajna utakmica. Imali smo šanse, igrali smo odličnu odbranu, ali je Rodni Hud ušao i potpuno promenio tok meča. Govorio sam Jokiću tokom produžetaka ‘nisi umoran, nisi umoran’, a on je bio fenomenalan. Nikada sam prisustvovao ovakvoj utakmici. Obe ekipa su zaslužile pobedu.

Meloun je istakao da nije znao da će utakmica otići u produžetak, kada je Jokića ostavio na terenu.

Nikola Jokić je naš najbolji igrač i mi igramo najbolje kada je on na terenu. Igrao je celu četvrtu četvrtinu, ali nisam znao da će utakmica otići u četiri produžetka. Kako je vreme prolazilo pitao sam se ‘kako ćemo proći kroz ovo’, ali izvinio sam mu se u svlačionici. On mi je odgovorio da nema potrebe da mu se izvinjavam, ali nikada nisam video da je neko odigrao 65 minuta. Bio je neverovatan. Ovo je sjajno iskustvo za naš mladi tim, zaključio je on.

(VIDEO:YouTube/NBA on ESPN)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter