0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ILIĆ I MILOJEVIĆ: Prazan hod je mogao skupo da nas košta, energija mora da nam bude na visokom nivou

Objavljeno: 04.05.19 u 11:21

Košarkaši Mega u nedelju od 18 časova nastavljaju takmičenje u Superligi kada će u Užicu gostovati ekipi Slobode okviru trećeg kola takmičenja.

Utakmica protiv Slobode će biti prilika za izabranike trenera Dejana Milojevića da zabeleže drugu pobedu u Superligi i tako nastave borbu za plej-of.

Trener Mege Dejan Milojević je istakao očekuje tešku utakmicu u Užicu, , a na ovom meču zbog povrede neće moći da računa na Luku Ašćerića.

– U nedelju nas očekuje utakmica u Užicu protiv Slobode koja je pobedom u Novom Pazaru sigurno podigla ambicije u Superligi. Osim kvalitetnog i ozbiljnog pristupa meču, ne smemo da dozvolimo prazan hod u igri koji je mogao da nas košta protiv Novog Pazara. Imamo i probleme sa povredama pošto će Ašćerić verovatno propustiti meč, ali u kom god sastavu da izađemo, verujem da uz agresivnu odbranu i dobru energiju na parketu možemo do pobede koja bi nam puno značila u borbi za plej-of, izjavio je Milojević.

Obe ekipe imaju po jednu pobedu i poraz posle odigrana dva kola Superlige, s tim što je Mega u četvrtak zabeležila pobedu protiv Novog Pazara 97:95 dok je Sloboda poražena na gostovanju Dinamiku sa 85:79.

FOTO:STARSPORT

Krilo Mege Dalibor Ilić je pred utakmicu u Užicu istakao da je potrebno da energija njegove ekipe bude na visokom nivou.

– Utakmicom protiv nas ekipa Slobode otvara prvi meč u Superligi pred svojom publikom. Sigurno je da imaju velike ambicije i da će ući čvrsto u meč. Verujem da nas očekuje teška utakmica u kojoj energija mora da nam bude na visokom nivou. Potrebno je da u meč uđemo sa jasnim ciljem i da ne dopustimo padove kao što smo ih imali protiv Novog Pazara. Ukoliko uspemo u tome, verujem da ćemo zabeležiti pobedu, poručio je Ilić.

Utakmica trećeg kola Superlige između Slobode i Mega Bemaxa je zakazana za nedelju od 18 časova u hali ‘Veliki park’ u Užicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter