1
Košarka

FOTO: KK PARTIZAN / DRAGANA STJEPANOVIĆ

ISTORIJAT JEDNIH PATIKA: KLS zaradio od helanki, ali neće i od obuće – Gagić ‘rasparen’ bio još u Nišu

Objavljeno: 03.05.19 u 20:13

Kome uopšte smetaju različite patike i kako one utiču na regularnost?

Centar crno-belih Đorđe Gagić se makar potrudio da boje Partizana utonira sa ‘Najk’ modelom iz edicije Lebrona Džejmsa.

Pritom, obuća koju nosi Gagić šalje i poruku jednakosti, kako se i zove ovaj model, a o čemu smo već pisali. Saopštenja KLS su prethodnih sezona znala da iznenade, a u tom stilu počela je i ova. Pored naplaćivanja kazni za led svetla na semaforu Dinamika koja ne rade i polivanja parketa vodom u dvorani Dunava, u oči je upala sankcija za Partizan.

Suludo je da su patike jednog košarkaša vest dana, ali tako je. KLS je najpre kaznio Partizan, a potom povukao sankciju nakon reakcije i objašnjenja iz Humske.

Dobar priliv imao je KLS od kazni kada se radi o različitoj boji dresova i delova opreme kao što su steznici, helanke ili šuterski rukavi. Delegati su očigledno dobili zadatak da pomno prate i obuću koju nose igrači, te su Gagićevu izdvojili kao ‘jednog igrača koji je nosio dve različite patike’. U prvi mah je ustanovljeno da su patike iste, odnosno da pripadaju istom modelu, te da su im samo boje drugačije.

Kada se radi o ‘autfitu’ Đorđa Gagića, pomenuti model ‘jednakosti’ centar crno-belih nosi još od finalnog meča Kupa Radivoj Korać u ‘Čairu’ kada je Partizan u pobedi nad Crvenom zvezdom odbranio trofej. Potom je reprezentativac Srbije iste patike nosio i na utakmicama ABA lige, sve do duela sa ekipom Tamiša kada su prekršile propozicije KLS.

FOTO: KK PARTIZAN / DRAGANA STJEPANOVIĆ

0
0

1 Komentara

  1. Dakle koliko ja znam o svim detaljima na utakmici odgovara DELEGAT utakmice i sve sankcije po automatizmu se sprovode po pravilniku kojeg su doneli KLUBOVI i ako je ovo vest da je jedan delegat NEobavešten sa LeBronovim modelom patika onda svaka Vam čast.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter