0
FIBA Liga šampiona

FOTO: STARSPORT

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Sale Đorđević piše istoriju, Virtus u finalu!

Objavljeno: 03.05.19 u 20:48

U prvom meču polufinala FIBA Lige šampiona u Antverpenu, Virtus Bolonja pobedila je Brose Bamberg 67:50 i plasirala se u veliko finale.

Tonuo je tim iz Italije, a onda je kao ‘vatrogasac’ u Bolonju stigao selektor Srbije Aleksandar Đorđević. Virtus se vrlo brzo popeo u vrh Palakanestra, a u FIBA Ligi šampiona je izdominirao i boriće se za titulu prvaka trećeg po jačini evropskog takmičenja. Tim iz Bolonje pobedio je u polufinalu Brose Bamberg sa 67:50.

Meč je rešen posle prve deonice koju je Virtus dobio 22:11. Italijani su do poluvremena povećali prednost na 24:28. Drugo poluvreme obeležio je veoma mali broj koševa 11:11 i 14:11, što je svakako išlo na ruku četi Aleksandra Đorđevića.

Virtus je u finale vodio Punter sa 21 poenom, devet je ubacio M’Baje, dok je Kravić dodao osam koševa. Kod Brosea je Rajs ubacio 21 poen, dok je Haris stao na devet koševa.

Virtus će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Tenerifa i domaćina turnira Antverpena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter