0
Košarka

FOTO: STARSPORT

CEDEVITA DOZVOLILA, MRŠIĆ OTIŠAO: Hrvati dobili novog selektora!

Objavljeno: 02.05.19 u 15:47

Hrvatska košarkaška reprezentacija danas je dobila novog selektora.

Umesto Dražena Anžulovića na klupu ‘vatrenih’ će sesti bivši reprezentativac te zemlje.

Reprezentaciju Hrvatske u narednom periodu će predvoditi Veljko Mršić, koji ima zadatak da ‘podigne’ ekipu, koja nije uspela da kroz kvalifikacije izbori plasman na Svetsko prvenstvo. Četvrdesetosmogodišnji trener dolazi na novo radno mesto sa pozicije sportskog direktora Cedevite, na kojoj je bio od novembra prošle godine kada je zamenio Mateja Mamića.

Zagrepčani su bivšem selektoru poželeli sve najbolje na novoj funkciji:

– KK Cedevita Veljku Mršiću želi puno sreće u karijeri zahvaljujući na svemu što je napravio za klub, naglasivši da će mu biti na raspolaganju sa svime što mu bude potrebno u budućnosti sa radom u hrvatskoj reprezentaciji i oko nje, piše u saopštenju Cedevite.

Pre nego što je dobio posao u Cedeviti, Mršić je radio sa mlađim kategorijama tog kluba, potom je bio pomoćnik Jasminu Repeši, da bi na kraju samostalno osvojio tri titule šampiona države. Debi na klupi nacionalnog tima trebalo bi da ima početkom jula na Letnjoj NBA ligi u Las Vegasu, za koju je Savez ‘kockastih’ dobio specijalnu pozivnicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter