1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

MIJAILOVIĆ: Samo jedan je uslov da se Olimpijakos takmiči u ABA, čestitke Zvezdi na tituli!

Objavljeno: 01.05.19 u 11:21

Čini se da je KK Partizan konačno ustao i stao na zdrave noge. Nova uprava i stručni štab polako vraćaju stari sjaj koji je krasio crno-bele.

U razgovoru za Večernje novosti predsednik Partizana govorio je o mnogim temama. Između ostalog o tituli Crvene zvezde u ABA ligi i mogućem nastupu Olimpijakosa u regionalnom takmičenju.

Mijailović je  istakao da crno-beli imaju jedan uslov kako bi glasali da se Olimpijakosu odobri takmičenje u ABA ligi.

I Olimpijakos i Panatinaikos su nam se obratili. Imao sam razgovor sa generalnim menadžerom Olimpijakosa koji je izneo namere. Sigurno da bi sa ulaskom pirejskog kluba dobili na polju marketinga, verovatno negde i izgubili. Jedan od minimum uslova je da Olimpijakos, ako se opredelimo, učestvuje najmanje tri godine. Treba nam svima, klubovima vlasnicima ABA lige da razmislimo i donesemo jedinstven stav, ali važno je da prevlada interes regionalne košarke, ističe Mijailović.

Predsednik Partizana dotakao se i nedavno odigranog finala ABA lige u kome je Crvena zvezda vratila trofej šampiona regionalnog takmičenja u svoje vitrine.

– Prvo, želeo bih da čestitam igračima i stručnom štabu Crvene zvezde na zasluženo osvojenoj tituli. Drugo, ne bih da se bavim događajima van terena, jer ne želim da bilo šta bude protumačeno na pogrešan način, što bi moglo da donese štetu ABA ligi. Imamo mesto gde ćemo moći otvoreno da diskutujemo, a to je Skupština ABA lige, da jedni druge pogledamo u oči, kažemo šta mislimo. To je, po meni jedini ispravan način, ne samo da izađemo iz ove turbulentne situacije, već da krenemo uzlaznom linijom, zaključak je Mijailovića.

Foto: StarSport 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter