0
Evroliga

ATAMAN NAKON PLASMANA NA F4: Ovo je bilo pravo finale

Objavljeno: 01.05.19 u 23:18

Posle 18 godina Efes će se naći na Fajnal-foru Evrolige.

Ergin Ataman je uspeo da sa svojim izabranicima izbori poslednju kartu za Vitoriju.

Sem što će prvi put otkako se FIBA takmičenje naziva Evroliga na završnom turniru učestvovati Efes, ove godine će u Vitoriji igrati dve turske ekipe, Efes i Fenerbahče, uz CSKA i Real Madrid.

– Bilo je ovo finale, nema tehničke analize. Kao što sam rekao pre utakmice, tim koji je odigrao bolje tokom cele ove sezone će pobediti. Ponosan sam na svoje igrače, na turske navijače, svih 17.000 koji su nas bodrili ove večeri. Mnogi nisu mogli da dođu jer nije bilo više karata, ali su nas sigurno gledali. Posle 18 godina smo na Fajnal foru, rekao je Ataman, a potom dodao:

– Morali smo da pobedimo zbog svih koji su došli da nas gledaju, za sve Turke koji su nas pratili preko televizije, za sve Turke širom svetu, sve one koji su bili uz nas. Čestitam i Barseloni, nijednog trenutka se nisu predali. Ali, bilo je teško pobediti nas pred našim navijačima. Atmosfera je bila neverovatna. Imamo sjajnu sezonu, bilo je teško i zato sam veoma emotivan. Videćemo šta će biti na Fajnal foru, uživaćemo. Fenerbahče je najbolji tim u Evropi, koji ima najbolji stručni štab predvođen Željkom Obradovićem. Nadam se da će svi turski navijači u Vitoriji uživati u sveturskom polufinalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter