0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PUT NA ZLATIBOR: Idemo u kraj koji navija za Zvezdu!

Objavljeno: 30.04.19 u 13:35

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su na Zlatibor gde će protiv istoimenog kluba odigrati meč 2. kola ‘A’ grupe Superlige Srbije.

Šampion ABA lige gostuje na Zlatiboru u dvorani ‘Vai Tai’, naravno apsolutan je favorit, a evo šta o meču kaže trener crveno-belih Milan Tomić.

– Idemo da odigramo dobru utakmicu, znamo da nas očekuje i dosta navijača koje Crvena zvezda ima u tim krajevima. Svako, kao što sam rekao i na konferenciji u Kući košarke pre početka takmičenja, ko se nalazi u Superligi je potpuno zasluženo tu. Zato moramo da odigramo maksimalno, bez ikakvih oscilacija. Imam na raspolaganju sve igrače koji su prijavljeni za Superligu, o startnih 12 odlučićemo pre početka utakmice – istakao je Milan Tomić.

O dvoboju sa Zlatiborom govorio je i centar Dušan Ristić.

– Zlatibor je već nekoliko godina vrlo ambiciozna sredina, u kojoj se ulaže u košarku. Ekipa je zasluženo u Superligi, i mi imamo dvostruku obavezu – da se u lepom svetlu prikažemo publici, ali i da zabeležimo pobedu na prvoj gostujućoj utakmici u grupi. Dobro smo radili prethodnih dana, spremni smo za ovaj meč – istakao je Ristić.

Utakmica između Zlatibora i Crvene zvezde igra se od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter