0
Košarka

FOTO: YouTube

NBA, PLEJ-OF: Drama u Ouklendu, Golden Stejt poveo uz dosta sreće (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.19 u 09:26

Voriorsi su slavili na svom parketu protiv Hjustona, rezultatom 104:100.

Meč su obeležili čudni, ali i sporni detalji.

Sa četiri vezana poena Golden Stejt je otvorio utakmicu, a zatim je usledila egal košarka u kojoj je prvu ‘osetniju’ prednost imao Hjuston na šest minuta do kraja kvartala kada je bilo 16:9. Voriorsi su preokrenuli i to serijom od osam uzastopnih poena, ali su brzo i ispustili vođstvo u finišu početne četvrtine.

Međutim, novom serijom na samom kraju kvartala malo je falilo Golden Stejtu da povede dvocifrenom razlikom, tada je rezultat bio 28:19. Hjuston je zatim mnogo bolje ušao u drugu četvrtinu, to je ujedno bio najbolji period jedne ekipe u ovoj utakmici gledajući kroz prizmu broja postignutih poena. Držao je Golden Stejt na odstojanju rivala sve do finiša poluvremena kada se vođstvo Rokitsa istopilo.

Posle dužeg vremena, na startu treće četvrtine Hjuston je poveo. Bilo je to minimalno vođstvo, zatim i plus četiri, ali jedino na celoj utakmici. Nakon novog preokreta Golden Stejt je uspeo da očuva prednost do kraja. Na meču nije viđena nijedna dvocifrena prednost, a sredinom četvrte četvrtine Hjuston je uspeo da dođe do novog izjednačenja, ali ne i da povede.

Kevin Durent je bio najbolji kod Voriorsa sa 35 poena, dok je Stef Kari ubacio 18. I Džejms Harden je imao 35, a Erik Gordon je postigao 27.


(Izvor: YouTube/Ximo Pierto)

NBA

Milvoki – Boston 90:112
/Adetokunbo 22 – Irving 26/

Golden Stejt – Hjuston 104:100
/Durant 35 – Harden 35/

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter