0
Košarka

NBA PLEJ-OF: Seltiksi napravili brejk protiv Milvokija, meč obeležila brutalna blokada i zakucavanje gostiju (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.19 u 23:03

U prvom meču polufinalne serije istoka u NBA ligi sastali su se Milvoki Baksi i Boston Seltiksi.

Kelti su odlično otvorili meč i već nakon 10 minuta imali su dvocisfrenu prednost. Pokušala je ekipa iz Milvokija da im odgovori u nastavku, ali nisu imali snage za preokret već su Baksi na poluvreme otišli sa samo dva poena zaostatka.

Na samom početku treće deonice izabranici Breda Stivensa prepustili su na trenutak prednost domaćinu. Čini se da ih je to razbudilo jer su nakon toga ubacili u ‘petu’ i prednost Seltiksa je rasla iz napada u napad. Gosti su u jednom trenutku imali 21 poen prednosti, a na kraju četvrtine vodili su 71:88. Nastavili su u istom tempu u četvrtoj. Kajri Irving i družina vodili su i sa 26 poena, ali će na kraju biti zadovoljni sa 90:112.

Obe ekipe ‘pomele’ su protivnika u prvoj rundi plej-ofa, te će večerašnjom pobedom Seltiksi te su večerašnjom pobedom Kelti došli do pete pobede u nizu. Seltikse je do pobede vodio Kajri Irving sa 26 poena, sedam skokova i 11 asistencija. Istakao se i Al Horford sa 20 poena i 11 uhvaćenih lopti, a poen manje od njega imao je Džejlen Braun.

Janis Adetokumbo je bio najbolji na drugoj strani sa 22 poena i osam skokova. Kris Midlton upisao je dabl-dabl od 16 poena i deset skokova, a dvocifren je bio i Nikola Mirotić sa 13 poena.

Naredni meč serije igra se takođe u Milvokiju, a na programu je u sredu 1. maja od dva časa posle ponoći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter