1
Košarka

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Partizan je kvalitetniji i to je dokazao, rezultat je pomalo nerealan

Objavljeno: 26.04.19 u 23:35

Košarkaši Mege porazom su startovali u domaćem šampionatu.

Od njih je u prvom kolu bila bolja ekipa Partizana koja je slavila rezultatom 102:69.

Dobru partiju za Megu je pružio Miloš Koprivica sa 16 poena a nakon meča je istakao da je njegova ekipa odigrala premekano u odbrani:

– Čestitao bih Partizanu na dobijenoj utakmici. Znali smo da nas čeka tvrda utakmica, nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, igrali smo premekano u odbrani. Okrećemo se narednoj utakmici gde ćemo probati da ispravimo greške, poručio je on.

Trener Mege na ovom meču nije mogao da računa na Gogu Bitadzea i Nikolu Miškovića, a na konferenciji za štampu je istakao da veruje da će ekipa uspeti da izbori plej-of.

– Partizan je kvalitetniji, to je i pokazao. Loše smo šutirali, ne možete da se suprotstavite boljoj ekipi sa tako lošom realizacijom. Rezultat je malo i nerealan, nije trebalo ovako da se završi. Ali, zasluženo je pobedila kvalitetnija ekipa. Bićemo pojačani u skorije vreme, verovatno ćemo tada i bolje da izgledamo. I dalje verujem da ćemo izboriti plej-of, da ćemo se do tada uigrati i biti konkurentniji najboljim srpskim klubovima, izjavio je Milojević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter