0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

I PARTIZAN OTPISAO STRANCA: Trinkijeri ne računa na krilnog centra za Superligu

Objavljeno: 24.04.19 u 15:22

Danas je istekao rok za registraciju igrača koji će nastuapti u nacionalnom takmičenju.

Kao što je to bio slučaj sa crveno-beli i crno-beli su morali da se odreknu stranca, ali ne zbog kvote od četiri koliko je dozvoljeno u timu.

U sastavu crno-belih za takmičenje koje počinje ovog vikenda neće biti krilni centar Bandža Si, navodi se na sajtu kluba. Trinkijeri je morao da se odrekne usluga ovog igrača zbog povrede lista, te je za njega ova sezona završena. Poslednji meč koji je odigrao Francuz bio je u majstorici polufinala ABA lige protiv Crvene zvzde, kada je zabeležio 17 minuta na parketu.

Sa druge strane ovo ne bi trebalo da znači da crno-beli ne računaju na ovog momka, koji je krajem prethodne godine stavio potpis na novi ugovor u trajanju do juna 2020. godine. Si je tokom ove sezone bio bitan šraf u rotaciji Trinkijerijeve ekipe, gde je u proseku provodio 22 minuta na terenu, uz 6.4 poena i 3.6 skoka u regionalnom šampionatu.

Drugi stranac koji je precrtan pred početak Superlige je Amar Gegić, koji ni tokom sezone u ABA ligi i Evrokupu nije dobijao previše minuta, a među igračima na koje Italijan računa nema ni Aleksandra Aranitvoića. Markus Pejdž je pred početak Kupa Radivoja Koraća dobio srpski pasoš, a tri od četiri mesta na Partizanovom spisku zauzeli su: Aleksej Nikolić, Aleks Renforo i Džok Lendejl.

Evo i kompletnog spispka igrača Partizana:

1 Nikola Janković
2 Markus Pejdž
3 Uroš Trifunović
4 Vasilije Pušica
8 Lazar Stefanović
9 Vanja Marinković
10 Ognjen Jaramaz
12 Novica Veličković
15 Marko Pecarski
20 Dušan Tanasković
21 Luka Tarlać
25 Rade Zagorac
32 Aleks Renfro
33 Stefan Janković
34 Džok Lendejl
41 Đorđe Gagić
77 Aleksej Nikolić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter