0
Košarka

NBA, PLEJ-OF: Boston, Milvoki i Hjuston jednom nogom u narednoj rundi (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.19 u 09:16

Ove tri ekipe bile su i noćas ubedljive u mečevima plej-of faze NBA lige.

Seltiksi su rezultatom 99:91 porazili Pejsersem, 120:99 bilo je u duelu Milvokija i Detroita, dok je Hjuston rezultatom 118:98 pobedio Jutu.

Posle početne prednosti Bostona, Indijana nošena sjajnim Bojanom Bogdanovićem prelazi u vođstvo koje je imala praktično do kraja utakmice. Krajem trećeg kvartala su Pejsersi išli i na maksimalnih plus 12, ali je u presudnim momentima zablistao Kajri Irving. Njegovom trojkom je Boston na šest i po minuta do kraja utakmice prišao na svega pola koša zaostatka, nakon čega je usledio preokret i pobeda.

Irving je utakmicu završio sa 37 poena i sedam asistencija, dok je veoma dobar bio i Džejson Tejtum sa 26 poena. Bogdanović je na drugoj strani postigao 23.

Milvoki je apsolutno nadigrao Pistonse koji su od starta utakmice bili u velikom problem. Posle svega par minuta košarke Baksi su imali dvocifreni plus, ali je Detroit onda zaigrao odličnu drugu četvrtinu i čak imao pola koša prednosti na poluvremenu. Međutim, u drugom rapsodija Milvokija.

Baksi opet ekspresno dolaze do dvocifrenog plusa, a prednost je rasla sve do maksimalnih plus 21 pred kraj utakmice.

Erik Bledso je sa 27 poena predvodio Milvoki, jedan manje imao je Janis Adetokumbo, dok je 24 ubacio Kris Midlton. U Detroitu najbolji je bio Luk Kenard sa 19, a Andre Dramond je imao 18 poena i 16 skokova.

NBA LIGA, PLEJ-OF

Sreda
Portland – Oklahoma 114:94 (2:0 u seriji)
Boston – Indijana 99:91 (2:0)
Milvoki – Detroit 120:99 (2:0)
Hjuston – Juta 118:98 (2:0)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter