0
Košarka

DŽEJMS HARDEN: Koncentrisani smo, imam poverenje u svakog saigrača!

Objavljeno: 18.04.19 u 09:32

Čini se da bi Hjuston ove sezone mogao da konačno napravi korak dalje u plej-ofu.

Pogotovo ukoliko dobre partije priredi glavni igrač franšize, Džejms Harden.

Harden je već jedan od kandidata za MVP priznanje ove sezone zahvaljujući odličnim partijama. Hjuston je noćas poveo sa 2:0 u seriji protiv Jute Džez koja će biti domaćin trećeg susreta.

– Razmišljao sam o onome što se dogodilo prošle godine u drugoj utakmici kada smo izgubili od Jute kod kuće, siguran sam da je i Kris, pa je bilo važno da izađemo na teren jaki. Ključ je bio naš defanzivni pristup – govorimo o tome, a sada smo to i uradili, moramo tako da nastavimo. Koncentrisani smo potpuno. Jesmo imali 18 izgubljenih lopti, to ne smemo u gostima jer će iskoristiti i to ćemo nastojati da popravimo, a onda to i daje priliku odbrani da se namesti. Imamo poverenje u svakog igrača. Postoje trenuci kada ne pogađa, ali sjajan je u odbrani i nikada nema lošu utakmicu. Sada nas čuvaju na taj način da on dobija otvorene šuteve, moramo da svim momcima govorimo da šutiraju odlučno jer to je naša igra, to su šutevi koje želimo, rekao je Harden, a zatim dodao:

– Oni igraju drugačije kod kuće, igraće sa više samopouzdanja. Znamo koliko je teško pobediti u Juti, ali uspeli smo prošle sezone i defanzivno smo jaki. Ne smemo da dozvolimo da nas poremeti to kada oni počnu da pogađaju šuteve. Skoro smo na nivou na kojem želimo da budemo, zaključio je Harden.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter