0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BRANKO LAZIĆ: U Beogradu bio linč? Koga? Čega? Ovde je atmosfera bila odlična!

Objavljeno: 17.04.19 u 22:12

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić na konferenciji za novinare bio je izložen pitanjima vezanim za atmosferu u dvorani ‘Morača’.

Naravno, bek Crvene zvezde se prvo osvrnuo na tok meča u kom je Budućnost meč prelomila u drugom poluvremenu.

– Čestitam Budućnosti a pobedi. Što se tiče naše igre, uspeli smo samo da u prvih 20 minuta pokažemo šta smo hteli. U drugom delu smo pali, nismo uspeli da zadršimo koncentraciju, ali još ništa nije gotovo. Serija se produžava, sutra ćemo iskoristiti pauzu za odmor i analizu. Da u petak izađemo ponovo ovde i da damo sve od sebe da završimo seriju – počeo je Lazić.

Pitanja novinara uglavnom su bila vezana za atmosferu u dvorani, na sukob u tunelu, vređanje, napad na klupu i uvredljive transparente.

– Atmosfera je bila odlična, svaki igrač želi da igra u ovakvoj atmosferi – rekao je Lazić, a onda odgovorio na pitanje vezano za reči Jasmina Repeše o linču u ‘Pioniru’:

– Ne razumem tu konstataciju da je u Beogradu bio linč. Koga linč? Čega? Mislim da je bilo manje predmeta na terenu nego večeras, ali neću da ulazim u diskusiju dalju o tome. Kao što sam rekao, atmosfera je bila odlična i to je to – rekao je Lazić negirajući da je u tunelu bilo problema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter