0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IZ ZVEZDE PRED PUT U PODGORICU: Igramo kao da je 0:0!

Objavljeno: 16.04.19 u 13:35

Trener Crvene zvezde Milan Tomić i prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić složni su u oceni da je pred ekipom veliki izazov.

Delegacija Crvene zvezde u večernjim časovima kreće put Podgorice. Crveno-beli putuju u goste Budućnosti u želji da iskoriste meč loptu do koje su došli izvanrednim partijama i ubedljivim pobedama na domaćem terenu. Činjenica je da neće biti nimalo lako, ali i da ne nedostaje razloga za optimizam. Zdravstveni bilten u ekipi je takav da Džo Regland još uvek nije spreman da pomogne ekipi na terenu, dok je nastup Stratosa Perperoglua pod znakom pitanja usled povrede koju je zadobio na prethodnom meču.

O trećoj utakmici finalne plejof serije ABA lige, koja se igra u dvorani ’’Morača’’ u sredu od 19 časova, govorio je trener Crvene zvezde mts Milan Tomić, svestan da je pred crveno-belima potpuno drugačiji meč od onih koji su odigrani u Beogradu.

– Očekujem potpuno drugačiju utakmicu, razlike kojima smo dobijali prethodne utakmice uopšte nisu faktor niti igraju ulogu pred ovaj treći meč. Ekipa Budućnosti će sigurno reagovati nakon dva poraza, i igraće pred svojim navijačima u svojoj dvorani. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom celog toka utakmice. Ponavljam ono što sam rekao i nedelju, kao da je 0-0 u finalnoj seriji i tako gledamo i treći meč- rekao je trener crveno-belih.

O narednoj utakmici govorio je i prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić:

– Nema sumnje da nas čeka teška utakmica, ekipa Budućnosti ima veliki kvalitet i u tom smislu nema promena u našem pristupu utakmici, jer i ovu narednu gledamo kao da je početak serije. Dobro smo trenirali u ova dva dana, osvežili se za naredni izazov. Tim Budućnosti će svakako drugačije izgledati u svojoj hali, pred svojim navijačima, znaju te koševe, tu igraju. Zato će naš pristup biti isti kao i pred prva dva meča – čvrsto, koncentrisano, držeći se plana koji nam iznese trener, ali smo te utakmice već zaboravili i spremamo se za treći meč – istakao je Dobrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter