0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GORDIĆ: Saterani smo uza zid, ali moramo da iskoristimo pritisak

Objavljeno: 16.04.19 u 15:58

Bek Podgoričana smatra da finalna serija još nije rešena…

Uz Nikolu Ivanovića, Nemanja Gordić je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje šampionske titule i prilike da se tokom u toj dvorani čuje himna Evrolige…

Usled loše forme većeg dela inostranih igrača, publika u Podgorici velike nade polaže upravo u tridesetogodišnjeg beka. Svestan je reprezentativac Bosne i Hercegovine velikog zaostatka, ali se nada da bi on i njegovi saigrači mogli da u ‘Morači’ produže ovu seriju…

– Znamo dobro kako je bilo u Beogradu, Zvezda ima prednost 2:0. Na nama je da se pozabavimo našom igrom, da probamo da popravimo što više stvari. Mnogo je onoga što možemo popraviti, ako to učinimo, imamo sjajne šanse da pobedimo. Očigledno je da treba da igramo bolje odbranu, počeo je Gordić.

Velikom razlikom Podgoričani su poraženi oba puta pred gostujućim navijačima…

– Primili smo previše poena, dozvoljavali Zvezdi da uđe u serije. Sticanjem samopouzdanja Zvezda je počela da pogađa u visokim procentima. Moramo fizički jače i čvršće. Malo je vremena da se radi na zajedničkom karakteru, a to smo svakako pokazali u jakim mečevima tokom sezone, da imamo to u sebi. Ako nam ovakvi porazi nisu motiv, onda ne znam šta jeste. Navijači su veliki faktor, potrebna nam je podrška i pozivam ih.

Uz podršku publike u ‘Morači’, bek vidi šansu za dobar rezultat.

– O Zvezdi ne treba mnogo pričati i njihovim problemima, fokusirani smo na našu igru, uz pomoć navijača da bude mnogo bolje. Igramo finale i normalno je da postoji pritisak. Saterani smo uza zid, gubimo 2:0, ali treba da iskoristimo taj pritisak i sve što se dešava, da to kanališemo u motiv, veliku želju. Pre svega da pametno igramo, zaključio je Gordić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter