1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

U PORAZU SE NE PONIZI: Goga Bitadze odbio da se rukuje sa trenerom Crvene zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.19 u 12:55

MVP Titula sa sobom ne garantuje titulu lepih manira.

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi. Izgleda da Goga Bitadze nije upoznat sa starom izrekom. Već je učinio upravo to, u porazu se ponizio.

MVP regularnog dela ABA lige ima neosporne košarkaške kvalitete, o njegovim ljudskima ne možemo da pišemo, ali možemo o onome što se videlo nakon poraza Budućnosti od ekipe Crvene zvezde. Meč je završio ranije Bitadze zbog pet ličnih grešaka. Na svoj konto ubacio je samo devet poena i pet skokova, te se uklopio u sivilo i bledu igru Budućnosti.

Ono što je upalo u oči srpsko javnosti jeste potez Bitadzea nakon meča kada je odbio da se rukuje sa trenerom Crvene zvezde Milanom Tomićem iako mu je strateg crveno-belih pružio ruku.

0
0

1 Komentara

  1. Nije uredu,sport treba da je čist.Svi su izgubili ovakvim ponašanjem.Ruku na srce,i Zvezda je gospodski izbegla dodelu medalja u domaćem kupu.Nema kraja sve dok političari vode klubove.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter