0
Košarka

NBA LIGA: ‘Grčko čudovište’ i ‘Brada’ vode svoje timove sigurno kroz plej-of (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.19 u 09:20

U prvom meču plej-ofa NBA lige u noći između nedelje i ponedeljka sastali su se Milvoki – Detroit i Hjuston – Juta.

Hjuston je sigurnom igrom otvorio meč. Vodile su ‘rakete’ nakon prve četvrtine sa 31:24, a kako je vreme odmicalo nastavili su da održavaju visok tempo. Juta je u meču imala katastrofalan šut iz igre od 39 procenata i takvim procentom šuta nisu imali ‘džezeri’ šta da odsviraju Roketsima. U jednom trenutku Roketsi su imali 17 poena prednosti u prvom poluvremenu, a na kraju su slavili sa 32 poena. 122:90. Džejms Harden je bio odličan sa 29 poena, deset asistencija i osam skokova. Pratio ga je Erik Gordon sa 17 poena, dok je Klint Kapela imao 16 poena i 12 skokova. Kod Džezera je raspoložen bio Rudi Gober sa 22 poena i 12 skokova tri manje postigao je Donovan Mičel sa 19 poena i pet skokova.

Milvoki Baksi su u svom Fiser Forumu demolirali ‘Klipove’ iz Detroita. Gosti su imali šut iz igre 38 procenata naspram 50 procenata domaćina. Milvoki je bio agresivniji u napadu i imao deset bacanja više od gostiju. Veoma brzo je Milvoki imao +16 bilo je na polovini četvrtine 20:4. Do kraja četvrtine Baksi su otišli na plus 20. Nisu odustajali domaći od napadačke košarke te su na poluvremenu otišli sa 27 poena prednosti. Pretio je Detroitu totalni debakl jer su u završnici treće deonice bili na 43 poena zaostatka, ali je na kraju meča bilo ‘samo’ 35 poena prednosti za Bakse. Najefikasniji je bio Atentekumbo je postigao 24 poena uz četiri asistencije i 17 skokova. Džordž Hill upisao je 16 poena, a Erik Bledso 15 uz pet asistencija i tri skoka. Luk Kenard je za Pistonse ubacio 21 poena uz dve asistencije i četiri skoka, Redži Džekson je ubacio 12 poena, isto toliko ubacio je i Andre Dramond uz 12 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter