1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GRKU STRADAO LIST: Da li je ovom porukom Perperoglu najavio da ne igra u Podgorici… (FOTO)

Objavljeno: 15.04.19 u 00:00

Crvena zvezda je na krilima sjajne igre grčkog krilnog centra odučila Budućnost od košarke, ali je za njega to bila Pirova pobeda…

Ubacio je Stratos Perperoglu tešku trojku za svoj 17 poen desetak sekundi pre kraja treće četvrtine, a onda završio na parketu sa bolnim izrazom lica. Uz pomoć lekara izašao je sa terena, a kasnije je napustio dvoranu. Na nosilima je napustio objekat dvorane ‘Aleksandar Nikolić’.

Na konferenciji za novinare Milan Tomić je otkrio da je Stratosu Perperogluu nastradao list noge, ali da ne sme da daje nikakve prognoze dok stručnjaci ne pogledaju. Ipak, posle meča se na Instagramu obratio sam Grk, a njegove reči nisu baš optimistične.

– Velika pobeda večeras i korak bliže tituli. Hvala svima na podršci i ohrabrujućim porukama. Sve se događa sa razlogom i verujem da će moji saigrači završiti posao – napisao je Perperoglu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter