2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘GORI’ TVITER: ‘Delije’ za ovog čoveka kažu da je zasliužio zvezdin ‘sveti dres’, duh Vujoševića ušao u Repešu (TVITOVI)

Objavljeno: 14.04.19 u 19:56

Košarkaši Crvene zvezde su drugu četvrtinu odigrali u transu, a grk Perperoglu i Filip Čović su nerešiva enigma za Podgoričane.

Tviter gori! Bukvalno! ‘Delije’ su prezadovoljne posle 20 minuta igre u dvorani ‘Aleksandar Nikoilić’, jer njihov tim vodi sa 54:38.

‘Delije’ hvale igru čete Milana Tomića, ali pre svega plejmejkera Filipa Čovića za kog kažu da zaslužuje da nosi ‘sveti crveno-beli dres’. Naravno, pljušte pohvale i na račun Stratosa Perperoglua koji je nemilosrdno rešetao obruč u ‘Pioniru’.

Hrvatski trener na klupi Budućnosti Jasmin Repeša je brzo izgubio živce , te je počeo sa psovkama, a to su navijači na Tviteru dočekali da ga uporede sa najtrofejnijim trenerom u istoriji Partizana Duškom Vujoševićem.

 

0
0

2 Komentara

  1. To je onaj covic sto su ga delije mesecima vredjale,udarali na porodicu,a sada ga slave!!!!!ubedljivo najjkorisniji igrac zvezde

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter