0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘ARTILJERIJA’: Evo koliko je puta Zvezda ubacila 50+ poena na poluvremenu…

Objavljeno: 14.04.19 u 20:15

Košarkaška klinika Crvene zvezde otvorena je večeras i radi punom parom.

Crvena zvezda u drugom meču finala ABA lige dominira protiv aktuelnog šampiona i učesnika Evrolige ekipe Budućnosti. Razigrali su se domaći uz gromoglasnu podršku navijača Zvezde. Ono što je zanimljivo jeste da Crvena zvezda nije podlegla pritisku važnosti večerašnje utakmice i ‘trpa’ koš Budućnosti kao da je veličine olimpijskog bazena. Zvezda je u večerašnjem finalu postigla 54 poena u prvom poluvremenu što je impozantno za evropsku košarku, a još više daje na važnosti podatak da se radi o finalnoj seriji i renomiranom evroligaškom protivniku.

Verovali ili ne, Zvezda je ove sezone do ‘velikog odmora’ postizala i više koševa, a na pet mečeva u ABA ligi uspela je da prebaci kotu 50.

u meću 6. kola protiv Cedevite bilo je 50:34, poluvreme u meču 8. kola protiv drugog crnogorskog učesnika Mornara završeno je takođe sa kotom 50, tada je bilo 50:32, dok je na meču 14. kola na gostovanju Krki nakon poluvremena rezultat bio 31:52. Na utakmici 22. kola protiv Mega Bemaksa na poluvremenu je bilo 57:33.

FOTO: Starsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter