4
Košarka

FOTO: KK PARTIZAN

UO KK PARTIZAN: Ostoja Mijailović konkretniji – preduzimamo sve neophodne korake za Evroligu!

Objavljeno: 11.04.19 u 19:00

Danas je održana sednica Upravnog odbora Košarkaškog kluba Partizan.

Sportski direktor Nikola Lončar je podneo izveštaj o urađenom u dosadašnjem delu sezone.

Osvajanjem Kupa Radivoj Korać i plasmanom u polufinale ABA lige ostvarena su dva od tri zacrtana cilja crno-belih za ovu sezonu, a izostao je plasman u top 8 fazu Evrokupa za šta je Partizanu malo falilo. Svi članovi Upravnog odbora Partizana pružili su podršku Nikoli Lončaru i saglasili se u ambiciji da Partizan mora da napadne trofej prvaka Superlige.

– Naredni koraci kluba su rad na daljoj stabilizaciji, puna podrška radu sportskog sektora i preduzimanje svih neophodnih koraka za ostvarenje glavnog cilja, povratak Partizana u Evroligu, izjavio je posle sednice predsednik Partizana, Ostoja Mijailović.

Na polju finansija, klub je do sada isplatio oko milion evra, čime je uz veliki broj smanjenja potraživanja od strane poverilaca, namireno gotovo dva miliona evra koje je Partizan dugovao.

Naredna sednica UO KK Partizan NIS, biće održana krajem juna 2019. godine.

0
0

4 Komentara

  1. EH KAD BI IMALI TAKVU
    UPRAVU U F. K. OSTOJA ,
    LONCAR I OSTALI , SVAKA
    VAMA CAST. JOS BODIROGI
    DA SE NADJE MESTO. NEKA
    SE SVAKA UPRAVA UGLEDA
    NA VAS. ANDREA SUVO
    ZLATO. BRAVO I NAPRED !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta prica ovaj covek??? Prvo ti ciljevi koje pominje, su ciljevi pre dodatne uplate od nekoliko miliona na pojacavanje igrackog kadra i dovodjenje najskupljeg trenera u istoriji srpske kosarke! Pritom osnovni cilj, podmladjivanje ekipe i razvitak mladih igraca je pao u vodu jako brzo.
    Opet ono sto buni, Ostoja je pre 6 meseci rekao da je smanjen dug za 4 miliona, sad pominje neki milion ili 2, pa nije jasno, za koliko je smanjen dug ove sezone i kako. Od kog novca je uplaceno tih milion evra? Partizan nema nikakve prihode!

    0
    0
    Odgovori
    • Je li tvrd sa sirom a czfmp ima prihode pa je zamrznuta vratila 16 miliona eura.Ne lupaj gluposti i gledaj svoja posla.Prvi ste u fudbalu u kosarci pa ne trtljaj vise..Znam da smo vam nocma mora ali….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter