0
AdmiralBet ABA Liga

REPEŠA PRED ZVEZDU: Ne osećam pritisak, parket je naše ogledalo! Izostanak Reglanda nije hendikep

Objavljeno: 11.04.19 u 14:07

Trener Budućnosti odiše optimizmom uoči prve utakmice finalne serije ABA j.t.d. lige protiv Crvene zvezde.

Jasmin Repeša je novinarima istakao da je prethodnih dana radio na tome da njegova ekipa ne upadne u zamku i ne podlegne atmosferi koju stvaraju Zvezdini navijači.

– Igraćemo u ekstremno domaćinskoj atmosferi, protiv ekipe koja zna da koristi podršku sa tribina. Moramo da odgovorimo na to. Ne osećam pritisak, dozvoljavam da uživamo u plej-ofu, bez obzira što tražim viši nivo koncentacije, energije… Ekipa može da oseti nervozu i nesigurnost i to može da bude problem. Ja sam miran – rekao je Repeša.

Na pitanje da li njegov tim mogu da poremete izjave van terena, Repeša je odgovornio da ga takve stvari ne zanimaju.

Ne osvrće se previše na izjave van terena, kojih uvek ima kada je ovako visok ulog.

– Naš je posao na parketu, ekipe i moj, to je naše ogledalo. Pripremili smo se fizički i mentalno za sve zamke koje nosi utakmica. Ne znam ni šta se piše i dešava – rekao je hrvatski stručnjak.

Na pitanje da li bi izostanak Džoa Reglenda u timu Zvezde mogao da bude hendikep, Repeša je rekao da sumnja da će to biti slučaj.

– Zvezda ima dugu klupu, izostanak jednog igrača ne znači ništa. Na ozbiljnom nivou to nije problem. Imaju puno opcija, nije samo Čović plej, tu je i Rivers, ali i ostali. Ne vidim da je to hendikep – rekao je Repeša.

Isto tako, Budućnost će u celoj seriji biti bez Nikole Ivanovića, koji je završio sezonu još ranije.

Prvi meč finalne serije ABA j.t.d. lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se sutra od 19 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter