0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Petrol Olimpija/Ales Fevzar

NOVO MEGINO POJAČANJE STIGLO: Zlatni kapiten juniorske reprezentacije Srbije u timu za KLS!

Objavljeno: 08.04.19 u 23:34

Pre nekoliko dana najavljeno je sklapanje ovog aranžmana, a sada je došlo i do realizacije.

Momak koji je prošlog leta predvodio juniorsku reprezentaciju Srbije do zlata na Evrbasketu stigao je u Megu.

Dalibor Ilić dolazi na pozajmicu iz Igokee, a nakon okončanja juniorskog turnira ABA lige gde se našao u timu kola i gde je njegova ekipa zauzela treće mesto, pred njim je novi izazov. Persepktivni krilni košarkaš staviće se na raspolaganje treneru Dejanu Milojeviću za utakmice Košarkaške lige Srbije, a uz njega u ovaj klub se vraća i Goga Bitadze nakon finalne serije ABA lige koju bude odigrala Budućnost.

Povom Ilićevog dolaska u tabor ovog tima oglasio se igračev zastupnik i prvi operativac ‘rozih’ Miodrag Ražnatović:

– Šta sve može da se desi u 24 časa. Juče u Slavonskom Brodu, Dalibor Ilić je izabran u najbolju petorku finalnog turnira ‘ABA liga future stars’. Danas se pridružio klubu Mega Bemax za srpsku Super ligu. Uzimajući u obzir da ima samo 19 godina i da je prošle godine već osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za juniore, nije teško zaključiti kakva ga budućnost u košarci čeka ako nastavi sa predanim radom kao do sad, napisao je on.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a differnece 24 hours makes…yesterday, in Slavonski Brod (Croatia) Dalibor Ilic was selected as one of the top five players of the final 4 tournament in ABA League’s future stars. Today, Dalibor joins Mega Bemax for Serbian Super league! Considering he’s only 19 years old and already has a gold medal in European Championship U18 in 2018, it’s easy to say that this is one of those players whose careers will be bright if he continues to work as hard as he has. #sportsmanagement #kkigokea @kkmegabemax #futurestars #finalfour @ABA.liga @ilicd_ Sta sve moze da se desi u 24 casa. Juce u Slavonskom Brodu, Dalibor Ilic je izabran u najbolju petorku finalnog turnira ABA liga future stars. Danas se pridruzio klubu Mega Bemax za srpsku Super ligu. Uzimajuci u obzir da ima samo 19 godina i da je prosle godine vec osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za juniore, nije tesko zakljuciti kakva ga buducnost u kosarci ceka ako nastavi sa predanim radom kao do sad.

A post shared by Miško Ražnatović (@misko4raznatovic) on

Tokom ove sezone na Jadranu devetnaestogodišnji košarkaš je odirgrao 21 utakmicu, a u proseku je beležio 4.4 poena, 4.1 skoka za skoro 14 minuta na perketu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter