1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KLS SUPERLIGA SRBIJE: Evo kad i sa kim igraju Crvena zvezda i Partizan (FOTO)

Objavljeno: 08.04.19 u 12:17

Za nešto manje od tri nedelje startuje košarkaška Superliga Srbije u kojoj četiri puta zaredom osvojenu titulu brani Crvena zvezda.

Posle Kupa ‘Radivoja Koraća’ koji je osvojio Partizan i ABA lige u kojoj će se za pehar boriti Crvena zvezda i Budućnost, došao je red i na KLS Superligu. Tačnije, do početka domaćeg šampionata ostalo je 18 dana, a kao što je već poznato 12 timova biće podeljeno u dve grupe.

‘A’ grupu čine Crvena zvezda, FMP, Dunav, Zlatibor, OKK Beograd i Borac. ‘B’ grupu čine Partizan, Mega Bemaks, Dinamik, Tamiš, Novi Pazar i Sloboda. Upravo ‘B’ grupa otvara šampionat 26. aprila i to derbijem u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ između Partizana i Mega Bemaksa. Evo rasporeda ‘B’ grupe:

‘A’ grupa kreće dan kasnije, a prvi veći derbi igra se u trećem kolu kada Crvena zvezda dočekuje FMP Železnik. Evo kompletnog rasporeda:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter