0
Košarka

NBA: Bobijeva odlična partija, deset poena za deset minuta, ovog puta ga nije služio šut za tri (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.19 u 09:07

Ekipa iz ‘grada bratske ljubavi’ gostovala je u vetrovitom gradu, a Bobanu Marjanoviću je prijao vetar u kosi. 

Filadelfija je gostovala bledom Čikagu. Imali su prilike gosti da odmore nosioce igre, a Boban Marjanović je pred navijačima iz Srbije prikazao dobru partiju. Za deset minuta na parketu upisao je isto toliko poena. Srpski centar imao je samo jedan promašaj iz igre, ovog puta nije ga služio šut za tri poena kao u prethodnim mečevima. 

Siksersi nisu imali problema da ubedljivo slave iako su bili gosti. U pobedi 96:116 u Čikagu je najbolji bio igrač na desetodnevnom ugovoru Džakar Sampson koji je Filadelfiji ubacio čak 29 poena, pratio ga je nekadašnji igrač Mega Leksa Francuz Timomti Luvavu koji je ubacio 14. 

Kod gostiju je Džej Džej Redik upisao 23, Embid 20 uz 10 skokova i pet asistencija, Tobajas Heris je ubacio 16, Marjanović je imao stopostotni učinak za dva uz šut iz igre 4-4 za 10 minuta na parketu. 

Milvoki je protiv Bruklina igrao bez Janisa Adetokunba, a Netsi su svoju priliku iskoristili da u neizvesnoj završnici savladaju ekipu Majka Budenholcera sa 128:133. Erik Bledso je ubacio 33 poena, Kris Midlton 24, sa druge strane raspoložen je bio Dianđelo Rasel sa 25 poena uz 10 asistencija. Levert je ubacio 24. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter