6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TUČA U ‘PIONIRU’: Krvave glave – Milan Kalinić u sukobu sa navijačem iz VIP lože, umešao se Dragan Šutanovac! (FOTO)

Objavljeno: 06.04.19 u 18:25

Nije moglo bez incidenata ni ovog puta.

Uoči samog početka utakmice između Crvene zvezde i Partizana viđena je ni malo prijatna scena, odnosno, tuča na parketu.

Naime, došlo je do sukoba među sobom navijača Crvene zvezde koji iz VIP lože gledaju meč, a jedan od učesnika bio je i poznati glumac Milan Kalinić.

Nije poznato zbog čega je došlo do sukoba, ali je u dvorani moglo da se vidi da je jednom od navijača sa crvenom trenerkom glava bila izrazito krvava.

Pristutan je bio i Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane, koji je zadržao Milana Kalinića kako ne bi sukob dodatno eskalirao.

Evo slika sa lica mesta:

FOTO: STARSPORT
FOTO_ STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

6 Komentara

  1. Zabraniti iskompleksiranom coveku i kvazi navijacu dozivotno ulaz na sportske manifestacije. On kao javna licnost da bude uzor deci koja ga gledaju ??? Gde je sada zakon protiv huligana ? Milan Kalinic , sramota za Zvezdase, svoju struku i naciju. Pu drzavo jadna , zato normalni ljudi i saljh svoju decu van ovog ludila

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter