3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEOČEKIVANI PROBLEM KOJI KVARI SLAVLJE: Crvena zvezda će morati da se seli iz Pionira na startu finalne serije!?

Objavljeno: 06.04.19 u 20:49

Klub sa Malog Kalemegdana petu godinu zaredom igraće finale regionalnog šampionata.

Puleni Milana Tomića bili su bolji u majstorici od ‘večitog’ rivala kog su savladali rezultatom 84:63, čime su došli u poziciju da se bore zatrofej i plasman u Evroligu.

U finalu koje se igra na tri pobede crveno-beli će se sastati sa pobednikom majstorice koja se sutra igra u Zagrebu između Cedevite i Budućnosti. Prednost domaćeg terena Crvena zvezda je stekla prvim mestom u regularnom delu, a prema sadašnjem kalendaru koji je objavljen na sajtu ABA lige, prva utakmica finalne serije zakazana je za 12. april.

Upravo ovaj termin može predstavljati problem klubu sa Malog Kalemegdana pošto je za isti dan zakazana i prijateljska futsal utakmica između Srbije i Brazila u hali ‘Aleskandar Nikolić’. Ostaje da se vidi da li će aktuelni viceprvak uspeti da pronađe alternativu kada je u pitanju dvorana u kojoj igra svoje mečeve kao domaćin ili će morati da se seli u ‘Štark arenu’ ili dvoranu FMP-a u Železniku…

Prema sadašnjem rasporedu drugi meč bi se igrao nakon dva dana, 14. aprila, dok bi se serije preselila u ‘Moraču’ ili Košarkaški centar ‘Dražen Petrović’ 17. aprila. Eventulna četvrta utakmica bi se u Podgorici ili Zagrebu igrala dva danas kasnije, a majstorica 22. aprila u Beogradu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter