4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEOBIČAN TAJM-AUT TRINKIJERIJA: Koga je to u besu nazvao ‘patuljkom’? (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.19 u 23:05

Košarkaši Partizana eliminsani su u polufinalu plej-ofa regionalnog šampionata.

Oni su ovogodišnje takmičenje na Jadranu okončali porazom od ‘večitog’ rivala (84:63), te tako propustili šansu da se bore za trofej i plasman u Evroligu.

Za razliku od utakmice koju su pre sedam dana igrali pred svojim navijačima, košarkašima Partizana malo toga je večeras polazilo za rukom. Crveno-beli su rano stigli do dvocifrene prednosti, što je izazvalo nervozu u gostujućem taboru i greške koje nisu pravili tokom prva dva meča. Posebno upečatljiv detalj sa ove utakmice bio je jedan tajm-auta trenera Partizana Andree Trinkijerija.

Nakon poena Zvezdinog plejmejkera Filipa Čovića Italijan je pozvao svoje igrače kako bi im dao instrukcije u samom finišu meča. Pored toga što je rezultatski duel već bio rešen, želja Partizanovog trenera bila je najverovatnije da se on završi sa što manjom razlikom. U razgovoru sa svojim igračima Trinkijeri je u dva navrata upotrebio engleski izraz za patuljka (midget). Pitanje je samo da li se to odnosilo na ‘šifru’ za neku od akcija Partizana, jer je Italijan bio svestan kamera ili na visinu plejmejkera tima sa Malog Kalemegdana…

(VIDEO:YouTube/TheNikolal)

0
0

4 Komentara

  1. Neverovatno koliko su zadojeni patološkom mržnjom. Na kraju zadovoljan porazom od 20 razlike jer je moglo biti i 40+.

    0
    0
    Odgovori
  2. Čovek kaze: Puštate kepeca da položi loptu pored vas. I imate obraza da napišete da je to možda naziv za neku akciju. Kako vas nije sramota? Nazovite stvari pravim imenom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter