4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HRABRO: Izrazito optimistična konferencija Andree Trinkijerija posle debakla od Zvezde – dobio je i poklon!

Objavljeno: 06.04.19 u 20:35

Posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde u ‘majstorici’ polufinala ABA j.t.d. lige, trener Partizana je realno sagledao situaciju, ali i najavio bolje dane za ‘parni valjak’.

Trinkijeri je priznao poraz od boljeg tima, čestitao Crvenoj zvezdi i poručio da će zasluženo otići u finale, kao što je i bila favorit pre ove polufinalne serije.

– Čestitam Zvezdi, bili su favoriti. Mislim da su bili bolji, čvršći, projektovani da se vrate u EL, imali su jedan poraz… Za nas nije kraj, proces traje. Borili smo se sa Zvezdom četiri utakmice na jednu loptu, danas nismo imali snage – rekao je Italijan i poslao veoma optimističnu poruku:

– ‘Parni valjak’ je krenuo i neće se zaustaviti dok se ne vratimo gde je mesto – poručio je Andrea Trinkijeri.

Razloge za poraz nije preterano morao da objašnjava, očigledni su…

– Nismo mogli da pogodimo ništa. Promašili smo na početku par šuteva koje je trebalo da pogodimo, nismo izdržali.

Borili smo se, pokušali, ali nedovoljmo. Nije stvar borbe samo već kvaliteta. Oni su zatvorili reket, moraš pogoditi spolja – rekao je Trinkijeri.

Svojim igračima je posle ovakvog poraza rekao samo dve reči:

– Idemo dalje.

Interesantno, dobio je Italijan nešto na poklon zbog izjave pre utakmice vezano za boks. Bio je to jedan od njegovih prijatelja, a u pitanju je par zlatnih bokserskih rukavica.

– Puno smo radili, uzeli trofej, smanjili smo razliku. Ja znam moja očekivanja. Danas je moglo da bude svakako, mogli su oni da puknu… Mi nismo pogodili naše šuteve. Imamo mladu ekipu. Tomić me nije iznenadio – zaključio je trener Partizana, Andrea Trinkijeri.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Pa ta sramota traje pet godina i trajace dugo,dugo dok god su srbi na vlasti u svojoj drzavi. Nema vise broza,franje,slobe,tadica… bolece vas do kraja vasih zivota katolicka sekta mora iz srbije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter