3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Nikad nisam mrzeo Vujoševića, želim mu brz oporavak!

Objavljeno: 05.04.19 u 19:44

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o svom ‘ljutom rivalu’ Dušku Vujoševiću, evo šta je rekao…

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević operisan je u Istanbulu, a reči podrške pristužu sa svih strana. U intervjuu za ‘Informer’, Nebojša Čović je poželeo brz oporavak Dušku Vujoševiću uz poruku da su njihove svađe bile dobar marketinški potez i da protiv trenera nema ništa lično.

Duško Vujošević i ja smo bili zajedno u Partizanu, iako sam ja godinu dana stariji. Tad smo bili neki drugi Duško i drugi Nebojša ili Čova. Nakon toga smo imali dobru saradnju, toliko dobru da je mojim uticajem Duško, ali i drugih ljudi, izabran za selektora Srbije i Crne Gore. On je dobar trener. Nije meni bilo nikad, a verujem ni njemu, zadovoljstvo to ujedanje, svađe i ružne epizode, gde smo ušli u takav ondos. Počevši od Oljinog ‘Utiska nedelje’ kad smo imali žučnu raspravu, nekada i to morate da radite, to je sport, to je košarka, to je marketing. Saopštenja koja se izdaju, sve je to sport. To je marketing, ljudi to ne razumeju, tog ima i u NBA, samo su malo drugačija pravila. ŽElim mu brz oporavak, ja ne funkcionišem sa pozicije mržnje. Mi jesmo rivali, samo još iz vremena kada sam igrao, uvek sam išao na pobedu – rekao je za ‘Informer’, Nebojša Čović.

Podsetimo, Crvena zvezda sutra od 18 časova u ‘majstorici’ polufinala ABA lige dočekuje Partizan. Dane za nama obeležila su saopštenja, ali kako kaže predsednik KK Crvena zvezda, valjda je sve to sport…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter