0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NBA: Voriorsi odredili sudbinu Denvera u plej ofu! Bogdanović odličan protiv Kavsa (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.19 u 09:17

U noći između 4. i 5. aprila odigrana su tri meča NBA lige. 

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica odigrali su meč revijalnog karaktera protiv Klivlend Kavalirsa, a njihov Sakramento je slavio 117:104. Od samog početka utakmice domaći sastav je kontrolisao dešavanja na parketu, o čemu svedoči i podatak da Kavalirsu nisu nijednom imali prednost tokom utakmice. 

Bogdanović je na parketu proveo 28 minuta, uz 18 poena (7/13 šut iz igre, četiri pogođene trojke iz sedam pokušaja), četiri skoka, pet uspešnih dodavanja i ukradenu loptu.

Bjelica je igrao dva minuta manje, ubacio je 10 poena uz po dva skoka i asistencije. Badi Hild je predvodio Kingse sa 23 poena, kod Kavsa je Džordan Klarkson brojao do 22.

(Youtube/Ximo Pierto)

Golden Stejt je napravio veliki korak ka prvom mestu Zapadne konferencije već u prvoj četvrtini koju su rešili u svoju korist 39:12, pa im je preostalo da vođstvo od 27 poena samo sačuvaju do kraja susreta i pobede 108:90. 

Demarkus Kazins je ubacio 21 poen uz deset skokova, Kuk je brojao do 18, Durent 15, a Stef Kari samo sedam poena. Džonatan Vilijams je ubacio 17 poena uz 13 skokova u dresu Lejkersa. 

Ovom pobedom Voriorsi su se „odlepili“ na dve pobede u odnosu na Denver, pa će gotovo sigurno sa prvog mesta krenuti u doigravanje.

(Youtube/Ximo Pierto)

U poslednjem meču večeri, po mnogo faktora izjednačena utakmica u kojoj je Filadelfija vodila na samom početku, Milvoki do završnice prvog poluvremena, a potom Siksersi ponovo sve do samog finiša četvrte četvrtine, kada su Baksi preokrenuli i došli do trijumfa donela je u „gradu bratske ljubavi“ pravi spektakl.u režiji Džoela Embida i Janisa Adetokumba. 

No, pre toga – Boban Marjanović je ubacio dva poena za tri minuta. Otatak je proveo na klupi jer je Džoel Embid bio više nego raspoložen za igru – 34 poena, 13 skokova, 13 asistencija, dve „krađe“ i tri blokade za tripl dabl. To bi, uprkos tome što nije imao podršku u liku Bena Simonsa (šest poena) ni Džimija Batlera (nije igrao), možda i bilo dovoljno za pobedu da sa druge strane nije bio ove sezone nestvarni Grk.

Andetokumbo je ubacio 45 poena, uz 13 skokova, šest asistencija, pet blokada i potvrđenu kandidaturu za status najboljeg igrača lige.

(Youtube/Ximo Pierto)

NBA, rezultati

Filadelfija – Milvoki 122:128
Sakramento – Klivlend 117:104
LA Lejkers – Golden Stejt  90:108

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter