0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DAVIDOVAC PRED MAJSTORICU: Dobro se poznajemo, znamo šta nas čeka

Objavljeno: 05.04.19 u 17:51

Svestan je važnosti ovog duela mladi košarkaš.

Plasman u finale regionalnog šampionata i prilika za borbu za plasman u Evroligu staće u 40 minuta sutra uveče.

Dosta su puta ove sezone igrali beogradski ‘večiti’ rivali i među njima nema tajni. Igrač crveno-belih smatra da bi uz podršku sa tribina njegova ekipa trebalo da dođe do željenog trijumfa.

– Očekuje nas teška utakmica protiv Partizana, kao što je bila i svaka do sada. Mi smo odigrali već četiri utakmice s njima u poslednjih mesec i podana, tako da se odlično poznajemo i mislim da neće biti nekih spektakularnih iznenađenja. Što se tiče nas, imali smo sedam dana vremenada sumiramo utiske pre svega sa ove poslednje dve utakmice i spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu i nadamo se pobedi, počeo je on.

Prema rečima Davidovca i strani igrači svesni su značaja duela sa Partizanom.

– Oni su igrali finale Kupa i znaju šta znači ova serija. Čitave sezone smo se za ovo spremali. Jedva čekamo da istrčimo na parketi radujemo se meču. Od starta šampionata smo pričali da želimo trofej u ABA ligi i samo u tom pravcu razmišljamo, poručio je Davidovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter