3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA UDARILA PO DŽEPU: Kažnjena sva četiri kluba – najgore je prošao Partizan, kažnjeni i Mijailović i Trinkijeri!

Objavljeno: 04.04.19 u 23:24

Disciplinski sudija ABA j.t.d. lige kaznio je sva četiri polufinalna kluba u plej-ofu zbog propusta u prve dve utakmice obe serije.

Najveću kaznu dobio je Partizan zbog loše organizacije druge utakmice u seriji sa Crvenom zvezdom i, kako je navedeno, moraće da plati 19.000 evra.

Takođe će i njegov predsednik, Ostoja Mijailović, morati da plati 2.000 evra zbog komentarisanja suđenja, dok će iz istog razloga hiljadu evra morati da plati i Andrea Trinkijeri, iako se ne stiče utisak da je trener crno-belih komentarisao suđenje.

Crvena zvezda će zbog svoje loše organizacije morati da plati 6.500 evra, a 2.000 evra će morati da plati portparol Crvene zvezde Igor Vujčin. Stratos Perperoglu će platiti 100 evra zbog isključujuće tehničke greške.

Kažnjena je i Budućnost koja će morati da plati 3.500 evra, a Cedevita neće biti klupski gonjena, već pojedinačno. Trener Slaven Rimac će platiti 400 evra zbog tehničkih grešaka, a košarkaš Ivan Ramljak 100 evra.

Trener Budućnosti Jasmin Repeša će zbog svoje tehničke greške morati da plati 200 evra.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

3 Komentara

  1. Kako se dežmekasti Žabar nije bavio sudjenjem, kad je čak pomenuo i ime sudije kojem zamera kako je sudio?

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije se ni očekivalo nista drugo. Zvezda kao glavni zagovarač, promoter i njihovo čedo vršlja kako hoće i šta hoće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter